Tuesday, February 2, 2010

Buah Hati Mama

Mama rindu sngat kat adam, hari tue suh abg is ambik gambar adam dan e-mail pada busu dia, uish gila mmg terkejut tgk perubahan fizikal adam, makin chubby2 nya, badan makin mantap. My sister ckp yg adam skrg suka bangun pagi ajak mak long dia sembang, main gelak2, aper pun mak long kata dia mmg budak yg baik dan tak m enangis sngat sekarang. Mama dah dapat pengasuh utk adam mmg dah book dia dari bulan 12 hari tue, so that day mama pergi tgk pengsuh tue. Erm oklah menyakinkan dan muka dia ader wajah penyayang pada budak2 nie. Nak hantar taska kat kondo tue mcm susah jer?? Bukan aper mahal sangat RM 350.00, erm mcm tak worth it jer.


Geramnya mama tgk, rasa nak picit2 jer pipi adam busuk2 mama nie.So raya cina nie aku mmg plan nak ambik adam suppose aku ambik dia hujung bulan nie tapi mengenaangkan aku terlalu rindu pada dia, so decide nak ambik awal, lagipun raya cina ofis aku akan tutup lama. So ader masa utk bermain2 dengan adam chubby mama nie






muka baru lpas bangun tido, alah comelnya dia tue.







nak pie shopping ngan mak long

No comments: