Wednesday, November 18, 2009

Thanks Mama Afzan & Family

As for tajuk diatas, this post are dedicated to Mama Afzan & Family yg buat gathering to all kwn masa kat uitm dulu, thanks for all the food, yup semua mmg sedap, nasi ayam tue sdap, mi kuah tue pun sedap tapi mama bel segan nak mkn bnyklah. But thumb ups to you Afzan, dapat jumpe dgn si kecik "zahra" makin comel tau si kecik nie.. geram jer tgk. So enjoy the gambar yg saya curik dar FB Afzan, (sowi)




mama bel & mama afzan



suka this moments



laki aku control ayu, (yg pakai baju biru)
ps: afzan, laki aku segan nak mkn kat umah hang




kami semua dah kenyang













from the bottom of my heart
thanks afzan for the gathering

No comments: