Saturday, December 4, 2010

I'm Not Regretted, I'm happy here

Lamanya tak berblogging, i'm so happy with my life as QS at KGP. Tiada penyesalan utk keputusan aku bagi terus stay at KGP walau pun ex boss aku panggil aku semula utk kerja kat sana. Takkan aku terlalu bodoh utk kerja dengan org yg memperkotak katikkan aku, aku tau aku hanya seorng Melayu tapi pleaselah don't double standard based on race types. Tgk pada my ability to do and complete your works. Tapi ex boss aku tak nampak itu bila tak ada workers baru panggil aku balik. No more CPK in me ok. No more working like "lembu' there. 


Tapi i'm missing myself to work with consultant firm, ada org cakap if we lama keje at consultant it beeasy for us if nak join contractor. Entahlah maybe aku dah biasa kerja consultant rindu time nak buat measurement, prepare bq,... huhu, but tapi tak  salahkan kalau kita nak get more experience in this construction industry, bila ada peluang get more exposure more and it can developed our QS skilled. So for this time walaupun ada jugak aku pergi interview waiting for better offer, i'm still ok working with this QS team. Thanks guys coz we always supporting each others. KPG Qs is the best team. 



Activity makan2 kami,
 time aku tgh segah teresa sbb makan banyak





Time utk celebrate someone besday

No comments: