Friday, February 3, 2012

Aku Masih Di sini


Team KGP 




Aku masih di Malaysia, masih di sini...masih kekal bersama KGP, masih menjadi Quantity Surveyor utk projek Hospital Rehabilitasi ini, bangga berada di sini. Nekad mencari kerja lain tetapi akhirnya rezeki aku masih disini walaupun bnyk interview dah pergi if its not meant to me aku redha sahaja. Bulan 11 aku disahkan mengandung anak ke2, walaupun tak dapat bertukar kerja Allah ada rencana yg lain yg lebih baik utk ku. Rezeki yg amat berharga buat ku, Allhamduliilah. Walaupun tak dapat kerja kat Putrajaya Holdings, walaupun gagal dapatkan kerja di tempat yg lain maybe aku masih diperlukan di projek ini hingga ke akhirnya, hingga ku bersalin, hingga Hospital ini beroperasi harap bnyk lagi peluang aku di luar sana hendaknya.


Lama benarnya aku tak update blog, dah berbulan2 rasanya ntahlah tak tau kenapa. Ada benda nak story dan share tapi ntah tak tau knapa rasa nak berbloging  tue hilang...erm well skrng harap aku akan kembali aktif walaupun tak seaktif yg dulu, harap2 adalah jugak story utk di kongsi.

No comments: